این جلسه که بصورت مشترک با اعضاء خانه معدن استان سمنان ، تشکیل شد در خصوص راهکارهای اجرایی تسهیل در نوسازی ماشین آلات و تجهیزات معدنی بحث و تبادل نظر صورت گرفت .
سپس مشکلات و موانع موجود بر سر راه فعالیتهای معدن و صنایع معدنی که بصورت مستقیم در ارتباط با حوزه فعالیتهای ادارات صنعت، معدن و تجارت اعم از ثبت سفارش ورود ماشین آلات ، بوروکراسی زائد اداری و ... مورد بررسی قرار گرفت .
همچنین اولویت بندی برگزاری جلسات مشترک با مدیران ارشد دستگاههای اجرایی مرتبط با فعالیتهای معدنی استان نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
جمعه ای نائب رئیس اتاق سمنان و رئیس خانه معدن استان سمنان در این جلسه گفت : از جمله مهم ترین چالش ها و موانع تولید در این حوزه می توان به تعارض منافع معادن با دستگاه های اجرایی ، محبوس شدن محدوده های اکتشافی و معادن در ید واسطه ها و سازمان های دولتی، عدم شفافیت در بخش معدن کشور، و فقدان سیاستگذاری هماهنگ و یکپارچه در حوزه اکتشاف منابع معدنی اشاره نمود .
در ادامه این نشست علوی رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق سمنان با این توضیح که میانگین عمر ماشین آلات معدنی و راهسازی بیش از ۱۸ سال است که از نظر فنی و بهره وری، کاملا فرسوده و نیازمند بازسازی و نوسازی است ، گفت : فرسوده بودن ماشین آلات معدنی و راهسازی، تبعاتی از جمله بهره وری پایین، مصرف سوخت بالا، استهلاک بالا، هزینه تعمیرات بالا و افزایش آلودگی ایجاد میکند؛ به همین دلیل میتوان گفت هیچ گونه صرفه اقتصادی برای استفاده از این ماشین آلات در معادن وجود ندارد.
در پایان فعالین معدنی استان به بیان مشکلات و موانع موجود پرداختند و به لزوم خانه معدنی قوی در استانی چون سمنان اشاره نمودند.
گزارش تصویری این نشست :
https://seccima.ir/m=179180